dijous, 24 d’octubre de 2019

24 D'OCTUBRE: DIA DE LES BIBLIOTEQUES

Avui es commemora el DIA DE LES BIBLIOTEQUES. Es va triar aquesta data  el 1992 en record de la destrucció de la biblioteca de Sarajevo durant el conflicte dels Balcans.
Aquest dia pretén fer visibles les biblioteques i el seu paper dinamitzador de cultura i coneixement per ajudar a millorar el món on vivim.

Per afegir-nos a la celebració hem escollit un microrelat que ha escrit la PILAR JARQUE, mediatecària de l'Escola Pia Granollers barrejant ficció amb títols de llibres que tenim a les mediateques i que l'han inspirat a partir del lema d'enguany Let's Imagine. Que el gaudiu!

Let's imagine!

Ho voliem celebrar però gran catàstrofe: 

Ens han segrestat a la bibliotecària i sabem del cert que han sigut uns bandits tal com ens relata la Margaret Mahy al seu llibre El segrest de la bibliotecària. Cal fer alguna cosa per trobar-la però, com ens organitzem?
Sort que dos dels millors usuaris de la biblioteca, Un bicho extraño i L'ós que estimava els llibres, s'han amagat entre els llibres i tenen pistes per poder anar a rescatar a la bibliotecària. Han avisat a La senyora dels llibres, tots plegats s'han informat de com poder seguir les pistes per rescatar la nostra dolça bibliotecària amb Un llibre, han aconseguit trobar-la, ho hem celebrat.!
Per què no torni a passar una catàstrofe tan gran en un dia com aquest hem avisat El lleó de la biblioteca, el lleó per no estar sol a ha rugit amb totes les seves forces: Ratpenats a la biblioteca!
Mai més podem deixar que la nostra escola es quedi sense bibliotecària

Seguim imaginant !
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!