dimarts, 18 d’octubre del 2011

Escoltem què ens recomanen els nostres companys de cicle superior!

Si cliqueu sobre el títol trobareu un petit resum del llibre.
La Paula de 5è diu::
 Un gos anomenat Danel 

Aquest llibre m'ha agradat molt. Però crec que el llibre per dins és molt maco però en canvi el títul, si el veig a primera vista jo no l'agués agafat sort que m'el vas recomanar.
En fi m'ha agradat molt.

Ferran  de 6è diu:
A mi me ha gustado mucho este libro porqué es muy interesante, misterioso, no sabes nunca que pasará. Cuando lees te puedes imaginar toda la históiria, cómo si estuvierás allí. Consigue emocionar. Yo recomiendo este libro para los niños de mi edad, porque disfrutarían leyendo todas las aventuras que van pasando al grupo de los cinco.

Laura de 5è diu:
Un 9.75 perquè el final ha set una mica aburrit. Però la resta molt divertit. Si algú et demana un llibre divertit, recomana-li aquest!

Pol de 6è diu:
 MIsteri al croscat:
10 m'ha agradat molt perquè és d'aventures jo al recomano a qui li agradin els llibres d'aventures

German de 5è diu:
M'agradat el llibre i el recomanaria perque m'ha fet passar la estona molt bé.
 
Paula 6è diu:
Crec que el llibre ha estat divertit i interesant al principi però quan vas acabant se te va fent pesat perque xerra del mateix...Jo el recomanaria més per nens de entre 8 i 9 anys.

Roger 5è diu:
A mi el llibre m'ha agradat molt, perquè en Charly preparava moltes trampes per caçar a en Schultz. El llibre també està molt ben escrit i fa molt de riure.

Marc 6è diu:

M'ha encantat.
Encara que sigues molt llarg a cada pàgina no s'havies que pesseria a l'altre i cada vegada volies llegir més per seber que hi ha a continuació.

Bin 6è diu:
Tina superbruixa i la màgis del circ
M'ha agradad molt perquè és molt divertit, i també va de circ que m'agrada molt. El recomanuc pels nois i noies que us agraden anar al circ o veure per la tele.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari!